Vision

Photo

2020 yılında İstanbul Avcılar İlçesinde açılışını yaptığımız ve kalan öğrencilerimiz ve velileri tarafından bir çok memnuniyet mesajları yayınlanan " ATATÜRK VAKFI H. Yılmaz Külahçıoğlu Kız Öğrenci Yurdu " muzu İstanbul 'da beklenen yüksek dereceli deprem risklerini dikkate alarak , bizim için çok değerli olan öğrencilerimizi ve velilerimizi her türlü endişeden kurtarmak için son imar yönetmeliklerine uygun olarak yeni inşa edilmiş olan yeni binasına taşımış bulunmaktayız.

Adres : Avcılar , Üniversite Mahallesi , Ceyhun Sokak No: 13 adresinde bulunan öğrenci yurdumuzda 2,3 ve 4 kişilik odalar bulunmakta olduğu gibi bütün odalarda ;

özel wc-banyo , çalışma masası, her öğrenci için gardrop ile mini buzdolapları da bulunmaktadır.

Öğrencilerimizin her türlü güvenliğini en üst düzeyde sağlamayı ilke edindiğimiz yurdumuzda öğrencilere sabah kahvaltısı verilmekte olduğu gibi akşam yemeğini kendisi yapmak isteyen öğrencilerimiz için hobi mutfağı , etüd odası, kütüphane ve yıkama ve kurutma makineleri ile donatılmış çamaşırhane gibi ortak tesisler de bulunmaktadır.

Öğrenci kayıtlarımız devam etmektedir.

Başvurular: 0555 040 12 00 nolu telefonlarla veya E-mail: info@ataturkvakfikizogrenciyurdu.com adresinden yapılabilmektedir.